banner.jpg

FÁJDALOM FELISMERÉSE a lovon

Lótartóként, lovasként a Te felelősséged

felismerni lovadon a fájdalomjeleket.

Ebben segít Neked ez az oldal.

BLOG

Olvasni szeretnél róla? Képekkel és ábrákkal gazdagon illusztrált blog-sorozatunkban Dr. Bába András lóegészségügyi szakállatorvos által lektorált, a Lovas nemzet magazinban megjelent cikkeinket olvashatod. A cikkeket ismerőseiddel megoszthatod, így tehetsz azért, hogy minél több lovashoz eljussanak az információk!

F%C3%83%C2%81JALOMBLOG_BANNER_edited.jpg

VIDEÓK

Mi a fájdalom? Hogyan ismerd fel nyugalomban, mozgásban? Mindezeket talán az élő ló megfigyelése adja vissza a legjobban. Oktatóvideóink a cikksorozat alapján készültek, állatorvos és magasan képzett sportlovasok lektorálásával. Ha tetszenek, oszd meg ismerőseiddel, segíts Te is a lovaknak és lovasoknak!

F%C3%81JDALOMVIDE%C3%93K%20BANNER_edited

PLAKÁT

A Pegazus lovas magazinban megjelent plakátot innen akár le is töltheted, A3 méretben kinyomtatva, (laminálva) a lovardádban (a lovarda vezetőjének hozzájárulásával) a falra vagy az öltöző ajtajára kiteheted. Tegyél Te is a lovak jólétéért!

f%C3%83%C2%81JDALOMARC_PLAK%C3%83%C2%81T

FÁJDALOM

CSILLAPÍTÁSA

Az állatorvos feladata a betegségek diagnosztizálása és kezelése, amibe sok esetben a fájdalom csillapítása is beletartozik. Erről, valamint a gyógynövényes lehetőségekről olvashatsz itt részletesebben. 

FAJDALOMCSILLAPITAS