ORR, LÉGUTAK, TÜDŐ, LÉGZÉS

LÉGZÉS logo lovas.png
LÉGZÉS MOTÍVUM.png
LÉGZÉS nyíl.png

A légutak tisztulását és a légzőrendszer működését támogató gyógynövényeink az alábbi betegségek és problémák esetén segíthetik lovad egészségének helyreállítását.

A légutak nyálkahártyája védvonalként funkcionál, ugyanakkor a tüdő a gázcseréért, a szervezet oxigénellátásáért is felel. A nyálkahártyák kiszáradása esetén fellépő irritációk és az  allergia csökkenthető gyógynövényekkel. A tüdő munkájának megkönnyítése, a légutak fertőtlenítése is fontos.

 

Lovaknál a leggyakoribb betegségek a légzőrendszert érintik. Az enyhe pollenallergiától kezdve a súlyos nehezített légzésig mindenféle problémára léteznek gyógynövényes lehetőségek. Termékeink igen bonyolult rendszer, az Integratív Állatorvosi Fitoterápia alapján készültek, mely kehesség és kehesség között különbséget tesz aszerint is, hogy mely évszakban romlik az állat állapota, vagy milyen személyiséggel bír az állat. A bennük található növényeket a népi gyógyászat már évezredek óta alkalmazza a gyógyulás elősegítésére. 

Horse

SIKERTÖRTÉNET, GYÓGYULÁS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL

Oszd meg velünk!

Ha lovad a gyógynövényeink hatására lett jobban vagy akár ki is gyógyult betegségéből, akkor eszméletlenül jó lenne olvasnunk erről néhány inspiráló mondatot, és nagyon örülnénk egy fotónak is a lovadról vagy Rólatok.

légzőszervi döntésfa 1 oldal.png
légzőszervi döntésfa 2 oldal.png