top of page
Girl and Horse

Workshop Pferdemassage 1.
Theorie und Praxis für Pferdebesitzer

Programm

01

Biomechanische Verbindungen (Vortrag, 45 Minuten)

02

Massagetheorie - Grundlagen, wichtige Triggerpunkte, Dehnungen

03

Massagepraxis am Workshop-Standort, auf eigenen Pferden

Künstler

nellikezel_edited.jpg

Kornelia Deminger

Deutschlehrerin, Pferdetherapeutin

Sie hat umfangreiche Erfahrung in Pferdemassage, Kinesio-Tape, Pferdeakupressur und anderen manuellen Therapien.

Verfügt über eine 2-jährige deutsche Pferdeakupunktur-Ausbildung und hat ihre Ausbildung zur Pferdeberaterin für FitoCavallo 2019 bereits abgeschlossen.

Eines seiner Hauptinteressen ist die traditionelle chinesische Veterinärmedizin

Hanging Herbs
 • Hogyan jutok el a helyszínre, ott hogyan lehet parkolni?"
  Az előadások Budapesten lesznek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus épületében. Tömegközelkedéssel könnyen megközelíthető (Nagyvárad tér, Üllői út). Autóval a közelben a környező utcákban lehet parkolni, közvetlenül az épület előtt nem. Az Üllői út túloldalán lévő utcákból néhány percnyi sétára van az épület. Szombaton a Józsefvárosban ingyenes a parkolás. (http://www.jgk.hu/5-parkolas)
 • Mit vigyek magammal?
  1. Megfelelő, kényelmes öltözéket (ha szükséges, meleget, mert fűtés már valószínűleg nem lesz). 2. Bőséges folyadékot, hogy ne száradj ki. Egy kis üveg szénsavmentes, oxigénnel dúsított vizet tőlünk is kapsz ajándékba. 3. Gyümölcsöt, kekszet, pogácsát, ha csak kávét vásárolnál a rövid szünetben. Amit kérjük, ne hozz: 1. kutyát 2. 16 év alatti gyereket 3. zörgő-csörgő zacskót Jegyzetfüzetet és tollat kapsz tőlünk ajándékba, így azt sem kell hoznod!
 • Megkapom az előadás-anyagokat?
  Az előadások tartalma az előadók szellemi terméke, melynek másolása, fényképezése és hangfelvétele tilos. Kérjük, tartsd tiszteletben ezt! Ugyanakkor az előadások rövid kivonatát utólag e-mailben minden résztvevőnek megküldjük.
 • Kérdezhetek az előadásokon élőben?
  A rendezvény előtt meghirdettünk egy átfogó kérdező kampányt, így a lovasok kérdései már szerepelni fognak az előadásokban (beépítve). Ha Neked mégis lenne kérdésed, akkor, ha van rá idő, az előadás végén felteheted. Kérjük, hogy ne egyedi tanáccsal fordulj az előadóhoz! Köszönjük a megértésedet! Minden előadó elérhetősége publikus, így, ha sem az előadáson, sem a kávészünetekben nem sikerült választ kapnod, akkor lehetőséged van a rendezvény után egyéni konzultációra az előadókkal. Erről velük egyeztethetsz.
 • Kaphatok kedvezményt a jegyárra?
  A jegyek a www.fito-store.com webáruházban vásárolhatók meg, itt tájékozódhatsz az elérhető kedvezményekről is.
 • Kávét, ebédet tartalmaz az ár?"
  Mivel nem mindenki szeretne kávét vagy ebédet fogyasztani a helyszínen, ezért a kávé és az ebéd árát nem tartalmazza az ár. Az előadóterem közelében kávéautomaták vannak elhelyzeve. Ebédelni az Üllői út szemközti oldalán lévő számos étterem egyikében is lehet (pl. Babi néni konyhája, Campus Royal Étterem, kíni étterem). A kávét és ebédet mindenki egyénileg szervezi, fizeti.
 • Ha van még kérdésem, hol és kinek tehetem fel?"
  A FitoCavallo csapatának a fitocavallo@gmail.com címre írj, ha még további kérdésed lenne a rendezvénnyel kapcsolatban!
 • Miért lett elhalasztva az áprilisi időpont szeptemberre?
  A koronavírus-járvány terjedése akkor lassítható, ha mindenki betartja a járványvédelmi előírásokat. Mivel a rendezvény 140 főr tervezett, így a Kormány közleménye értelmében nem tarthattuk meg. Egyébiránt sem lett volna szerencsés éppen tőlünk egy globális járvány közepén a rendezvényt megtartani, miközben az első előadások egyikének címe "Istálló- és versenyhigiénia, járványvédelem lovaknál!". Bízunk benne, hogy szeptemberre lecseng a járvány, és találkozunk!
bottom of page